Prima pagină > Uncategorized > VACANTA ! IUHUUUUUUU!!! Concedii,plimbari,drumetii…

VACANTA ! IUHUUUUUUU!!! Concedii,plimbari,drumetii…

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. Iunie 22, 2012 la 12:54 pm

  E? E bine ? Unii stiu ca inca nu v-ati facut planuri petru vacanta sau inca nu v-ati luat concediu dar oricum 😉 miroase a destindere,a „dor de duca ” 🙂
  Mai vorbim care pe unde pleaca 😉 🙂

 2. criseh
  Iunie 23, 2012 la 11:12 pm

  Iote desbateri politice adevarate 😀
  Poa invatza shi fraierii nostii ceva. pi de alta parte nu me putui abtzine ca suna asha fain in inglese…

  At a recent computer expo (COMDEX), Bill Gates reportedly compared the computer industry with the auto industry and stated, ‘If Ford had kept up with technology like the computer industry has, we would all be driving $25 cars that got 1,000 miles to the gallon.’
  In response to Bill Gates’s comments, Ford issued a press release, stating:
  ‘If Ford had developed technology like Microsoft, we would all be driving cars with the following characteristics (and I just love this part):
  1. For no reason whatsoever, your car would crash……… twice a day.
  2. Every time they repainted the lines in the road, you would have to buy a new car.
  3. Occasionally your car would die on the freeway for no reason. You would have to pull to the side of the road, close all of the windows, shut off the car, restart it, and reopen the windows before you could continue. For some reason you would simply accept this.
  4. Occasionally, executing a maneuver such as a left turn would cause your car to shut down and refuse to restart, in which case you would have to reinstall the engine.
  5. Macintosh would make a car that was powered by the sun, was reliable, five times as fast and twice as easy to drive – but would run on only five percent of the roads.
  6. The oil, water temperature, and alternator warning lights would all be replaced by a single ‘This Car Has Performed An Illegal Operation’ warning light.
  7. The airbag system would ask ‘Are you sure?’ before deploying.
  8. Occasionally, for no reason whatsoever, your car would lock you out and refuse to let you in until you simultaneously lifted the door handle, turned the key and grabbed hold of the radio antenna.
  9. Every time a new car was introduced, car buyers would have to learn how to drive all over again because none of the controls would operate in the same manner as in the old car.
  10. You’d have to press the ‘Start’ button to turn the engine off.

  PS – I ‘d like to add that when all else fails, you could call ‘customer service’ in some foreign country and be instructed in some foreign language how to fix your car yourself!!!

 3. criseh
  Iunie 26, 2012 la 11:58 am

  • ”Bomba! O mie de pesedisti au murit in tentativa de a demonstra ca e posibil sa te alegi doar cu leziuni usoare daca indrepti pistolul dupa schema indicata de medicii de la Floreasca.” (David)

  • Nastase a interzis, sa i se citeasca „testamentul politic”, … era un plagiat !

  • Cica PSD-istii in salonul spitalului, in jurul patului lui Nastase, transpirati, ingrijorati.. La un moment dat se da usa de perete si apare Ponta, grabit, cu camasa descheiata: „Faceti loc, sunt doctor!” (Ion)

  • Testamentul matusii Tamara ar trebui pus pe muzica,si apoi facut imn al PSD. (Bolșevicul)

  • Asta a fost nimic. Sa vezi ce o sa fie cu „Reconstituirea”. S-ar putea sa participe si Mircea Diaconu, daca nu este incompatibil si nu are pretentia sa semneze nevasta-sa regia de platou.(Jan)

  • Nastase il va inlocui pe Bruce Willis in noul film din seria „Greu de ucis” (Maria).

  • Tentativa de sinucidere a lui Nastase a implicat o lupta lunga cu politistul care voia să îl împiedice. Lupta a durat 10 minute pentru ca s-au tras 4-5 duble. (Supea)

  • Normal ca d-nul Nastase s-a luptat minute-n sir cu politistul! trebuia sa respecte scenariul!

  • -De ce a fost nevoie de un chirurg plastician ca sa il opereze pe Năstase?
  – Pentru că plagile prin impuscare nu pot fi reproduse de oricine.

  • USL, pregateste un proiect de lege, prin care ori si ce condamnat la inchisoare cu executare care spune de 3 ori, „ma sinucid”, … va fi lasat in libertate ! Pacat ca Nastase si-a atins laringele si nu mai poate repeta de 3 ori !!! In acest caz special, … Ponta va da o Ordonanta de Urgenta, ca la Nastase sa se accepte si prin semne !!!

 4. Iunie 26, 2012 la 7:06 pm

  UUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHH … 😳 😐 Arde asta !,,Romanul -creator de folclor ,romanul poet,romanul care face haz de necaz…Precis e plin netul de bancuri din astea pro si contra unor gesturi ale unor persoane foarte cunoscute sau care au avut vreun rol in istoria noastra recenta…
  Inca n-am apucat sa citesc .opinii,nici bancuri,mai am trebi pe la serviciu ;)Dar am vazut si eu stirile,normal

 5. Iulie 3, 2012 la 6:03 pm

  Perle de la bacalaureatul 2012 -proba Limba Romana (scris) 😆 😆 Sa dau sursa sau sa…plagiez 😛 ca tot se poarta,”e trendy” 😉 😛 😆

  „Luceafarul e cea mai lungă poezie românească şi din lume, deşi nu s-a hotărât exact câte strofe are” sau „Ce poate fi mai frumos ca o floare albastră? Aşa i-a venit poetului ideea să scrie despre iubirea lui cu o floare care nu creşte pe toate drumurile”.
  „Sper ca va (sic!) plăcut. Cred că o să mai vin şi la anul.”

  „Eu nu am jurnal pentru că jurnalul este pentru fete mici”, a răspuns un elev de la seral, în vârstă de 40 de ani, întrebat despre importanţa unui asemenea carneţel de însemnări personale. Un alt licean este de părere că un text este descriptiv pentru că „autorul îmi prezintă ca să văd nişte imagini auditive şi nu numai”, iar un altul dovedeşte că nu ştie să definească ce înseamnă receptor. Întrebat “cine poate fi receptorul acestui text”, absolventul a opinat: „Receptorul este o femeie foarte frumoasă”

  Alte perle:

  „Mircea cel Mare, care prima dată a fost bătrân, stă la un discurs cu Baiazid. Acesta îl primeşte politicos, dar cu obraznicie, şi-l face în tot felul, ca pe o albie de porci”
  „Mircea cel Bătrân a fost înmormântat la Cozia, împreună cu umbra sa”
  „Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerată a treia”
  „Mulţimile de boieri exploatatori îşi ţineau banii numerar în pungi. Haiducii îi atacau şi îi uşurau de bani în toate baladele”
  „Balada e o specie a liricii populare inventată de Ciprian Porumbescu”.
  Misterul nu trebuie lămurit, ci încâlcit. Ce au scris liceenii din Moldova în tezele lor

  Perle de la BACALAUREAT 2012 au adunat şi profesorii de peste Prut.

  „Limba română este curgătoare şi se întinde peste mări şi ţări”
  „Eu şi cartea suntem două zări îndepărtate”
  „Ionuţ Striveţ” şi „Corola de minuni a lumii” a fost scrisă de Lucian Blaga
  „Ilie Moromete şi-a trimis feciorii la curtea împăratului”
  „Misterul nu trebuie lămurit, ci înnodat, încâlcit”
  „Sărmanul Dionis” tema ovarului este irezistibilă”
  „Iubirea-i ca focul, până nu-i pui un băţ, nu arde”.
  Tot la BAC 2012, doi absolvenţi au mărturisit şi care este lectura lor preferată: „Nu am o carte preferată, dar m-a impresionat Abecedarul”, a scris unul dintre ei, în timp ce un altul a punctat: „Cartea mea de suflet este Constituţia”

  Sursa: http://www.gandul.info/news/bacalaureat-2012-perle-la-proba-de-limba-romana-la-examenul-de-bac-luceafarul-e-cea-mai-lunga-poezie-romaneasca-si-din-lume-desi-nu-s-a-hotarat-exact-cate-strofe-are-9809056

 6. Iulie 3, 2012 la 6:07 pm

  Cod galben si portocaliu de caldura :

  http://vremea.meteoromania.ro/

 7. criseh
  Iulie 10, 2012 la 3:09 pm

  De teama răzbunării, elevii care au luat 10 la Bac vor intra în Programul pentru protecţia martorilor

  Cei 67 de elevi care au luat nota 10 la examenul de Bacalaureat au ajuns ținta agresiunilor celor care au picat Bacul, ei încercând acum să-i reducă la tăcere. Aparent, informațiile pe care aceștia le dețin sunt considerate o amenințare pentru ceilalți, mai ales că cei picați încearcă să-și convingă părinții că subiectele nu puteau fi rezolvate de nimeni.

  „Au știut exact ce să răspundă la examen, ceea ce mi se pare suspect”, ne spune tatăl unei fete care a luat nota 1,72 la Bac. Vreau să ne explice de unde au aceste informații, care sunt sursele lor și cum se face că numai ei le știu. Nu-i vom lăsa să scape așa, de parcă noi suntem proști și ei nu”, a amenițat acesta.

  Poliția a hotărât să-i includă tinerii de nota 10 într-un program special de protecție, similar celui destinat martorilor incomozi. „Acești tineri vor începe o nouă viață, cea de luzăr obișnuit”, ne spune purtătorul de cuvânt al Poliției. „Ei vor primi alte domicilii, alte buletine și, evident, alte diplome de Bac, cu note mai mici. Apoi îi vom ajuta să se integreze, vor primi un ajutor de șomaj, vor lua lecții de manele și vor fi inițiați în tainele dezacordurilor gramaticale.”

 8. criseh
  Iulie 11, 2012 la 12:43 pm

  Tocana cu ciolan (reteta politica)

  Ingrediente : Un popor mare, necopt, fara miez; Mult ciolan; Trei patru partide mari si cateva mai mici de diverse culori; O blonda de Plescoi; Un varf de boc; O legatura mare de servicii secrete cu urechi fine; O curte constitutionala moale si bine fragezita; Cateva cozi de procurori; Doua trei sindicate stafidite;

  Condimente : Apa de ploaie; Praf in ochi; Gargara macinata; zeama de baliverne; Tupeu varsat;

  Mod de preparare:
  Se taie poporul in doua parti, una buna si una rea. Apoi fiecare bucata se taie in doua, una buna, una rea, si tot asa pana se formeaza bucatele mici ce pot fi mancate dintr-o inghititura. Se separa apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienti, profesorii de studenti, copii de parinti, grasii de slabi, si se lasa la decantat pana se ridica la suprafata uscaturile. Acestea se culeg cu atentie si se pun deoparte intr-un recipient caldut. Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic, cu zeama de baliverne si cu praf in ochi, sa nu se prinda. Se acopera cu un capac mare ca sa nu rasufle si din cand in cand se stinge cu putina apa de ploaie. Separat se ia un partid portocaliu si se intoarce de pe stanga pe dreapta. Apoi se impaneaza pe toate partile cu bucatele taiate din celelalte partide. Se presara deasupra uscaturi, iar peste se pune varful de boc si blonda de Plescoi cu ciolanul in gura si se lasa la dospit. Celelalte partide se toaca marunt impreuna cu sindicatele si se invelesc cu servicii secrete. Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in teapa si se pastreaza la racoare. Din cand in cand se gusta si se reevalueaza. Se aseaza partidele intr-un parlament din teflon cu manere. Cel portocaliu se pune cu grija in mijloc. Pe langa el se mai presara doua trei partide mici si bine fragezite. Restul de partide se presara dupa gust. Se da totul prin curtea constitutionala si se inveleste cu gargara macinata. Se aseaza totul peste poporul deja bine distuit si se da la copt. Din cand in cand se strange caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda si uscaturile de deasupra, iar peste restul se toarna zeama de baliverne cu tupeul varsat. Se serveste rece, pe stomacul gol, in piata. In caz de probleme digestive sunati la 112.

 9. Iulie 22, 2012 la 4:11 pm

  Nu stiu de ce un comentariu de la Criseh a fost trimis in spam ❓ Asa ca-l pun cu “citat”
  “Chestie de logica
  Logica neamtului: Daca astazi e canicula si maine va fi aceeasi
  canicula, trebuie sa investim intr-un aparat de aer conditionat care sa
  ne permita sa muncim mai efficient
  Logica grecului: Daca astazi e canicula si maine va fi tot canicula
  trebuie sa mergem in vizita la careva care are acasa aer conditionat si
  sa stam macar o saptamana la ei
  Logica francezului: Daca astazi e canicula si maine e aceeasi canicula,
  inseamna ca de fapt astazi este maine???
  Logica SUA: Daca astazi e canicula si maine e canicula, ne vedem nevoiti
  sa intervenim cu armata si s-o starpim
  Logica chinezului: Daca azi e canicula si maine va fi tot canicula, am
  face bine s-o exportam!
  Logica romanului: Te fac o bere? Cica azi si maine o sa fie canicula.”

 10. Septembrie 1, 2012 la 3:40 pm
 11. Septembrie 1, 2012 la 3:49 pm

  Primita tot pe mail 😀

  „Semne (bizare) si interpretarea lor (bizara)

  S-a varsat sarea – o sa te certi

  S-a varsat zaharul – o sa te impaci

  S-a varsat cocaina – o sa ai halucinatii si vedenii fantasmagorice

  Ti se zbate ochiul – vrea sa scape

  v-a cazut furculita – vei avea oaspeti

  v-a cazut organul sexual – gata, nimeni nu se grabeste nicaieri

  v-a cazut sapunul – se va intampla ceva neasteptat

  Randunelele zboara foarte jos – va fi ploaie

  Vacutele zboara foarte jos – s-a varsat cocaina

  A plesnit oglinda – O sa vi se intample ceva rau

  A plesnit elasticul de la chiloti – o sa vi se intample o rusine mare sau o rusine mica

  A plesnit prezervativul – mai bine plesnea oglinda

  A trecut pisica neagra prin fata – asteptati sa va plesneasca prezervativul, dorindu-va ca mai bine sa fi plesnit oglinda

  A cazut o stea – pana si stelele se impiedica, puneti o dorinta

  Va mananca palma stanga – o sa primiti bani, si o sa va manance nasul

  Va mananca palma dreapta – vedeti un dermatolog, aveti raie

  Va mananca nasul – veti da chef, daca v-a mancat palma stanga

  Va mananca fundul – o sa vi se intample o aventura

  Va mananca organul sexual – veti cauta doctorul

  Nu vi s-a deschis parasuta – v-a mancat in fund, mai ales ca v-a crapat si oglinda

  Va intalniti cu cosarul – ati baut la crasma pana la 3 dimineata

  Va intalniti cu o gravida – te bucuri ca nu ti-a plesnit prezervativul „

 12. criseh
  Septembrie 3, 2012 la 7:39 pm

  beyyyyyyyyyyyyy ppl! tre schimbat topicu 😀
  pana shi Connect-R s-a culcat 😛

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: